Rose Maryssons

Wat zijn siliconen rietjes?

silicone rietjes

Siliconen rietjes zijn kleurrijke rietjes voor kinderen, gemaakt door het bedrijf Bindy. Met deze rietjes kunnen kinderen hun drinken opdrinken door middel van het rietje. Een voordeel is dat het glas niet schuingehouden hoeft te worden en dat er veel minder kans op knoeien is. Siliconen rietjes zijn de opvolger van plastic rietjes en ook een stuk duurzamer. Daarnaast worden ze niet zo slap als papieren rietjes. In tegenstelling tot de plastic en papieren rietjes worden siliconen rietjes na gebruik namelijk niet weggegooid, maar zijn ze herbruikbaar. Dit was ook al mogelijk met de metalen rietjes, maar een nadeel van deze variant is dat het lastiger schoonmaken is. De siliconen rietjes zijn makkelijk in gebruik en daarnaast ook nog eens makkelijk en snel schoon te maken. Verder zijn siliconen rietjes ook nog eens verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren, iets dat kinderen vaak aanspreekt.

 

Assortiment aan siliconen rietjes bij Bindy

Bindy is een webshop die gespecialiseerd is in het verkopen van siliconen rietjes. Vooral voor horecabedrijven is het ideaal om via de webshop te bestellen, zeker aangezien er ook nog eens gratis verzendkosten zijn. Naast siliconen rietjes biedt Bindy een heel assortiment aan allerlei andere soorten rietjes aan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een set van herbruikbare bamboerietjes te kopen. Deze rietjes hebben een chique uitstraling en bevatten ook nog eens een gratis schoonmaakborsteltje. Een andere variant van de rietjes is het roestvrijstalen rietje. Deze rietjes matchen mooi met je bestek en zijn verkrijgbaar in goud, zilver, rosé goud en rainbow. Vooral deze laatste variant is geliefd op zowel kinder- als volwassenenfeestjes. Wanneer je niet kan kiezen tussen alle varianten is het mogelijk om een geschenkset te bestellen. Deze set bevat twee of meerdere varianten van bovenstaande rietjes. Zo kan jij als horecaondernemer bijvoorbeeld eerst even kijken welk rietje het best bij de kleine gasten in de smaak valt of wat het beste bij het interieur van je restaurant past.

 

Siliconen rietjes bestellen bij Bindy

Net als op elke webshop is het mogelijk om artikelen aan je mandje toe te voegen. Wanneer je klaar bent kan je via online bankieren betalen en hoef je nog maar enkele dagen te wachten voordat je jouw nieuwe en milieuvriendelijke rietjes in huis hebt. Voor bedrijven die een groot assortiment aan rietjes willen bestellen biedt Bindy speciale mogelijkheden aan. Zo wordt er vanaf honderd rietjes korting aangeboden en is het mogelijk om de merk- of bedrijfsnaam op het rietje te laten zetten. Daarnaast heeft elk glas een uniek formaat, wat om een uniek vorm rietje vraagt. Bij Bindy is het mogelijk om de siliconen rietjes op maat te laten maken, zodat het rietje ook in dat ene hele lange drinkglas past. Wanneer je als horecaondernemer nog enkele vragen hebt over de bestelling van siliconen rietjes is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met het bedrijf. Zowel telefonisch als per e-mail zal een werknemer jou te woord staan om tot de beste uitkomst te komen. Wie weet is jouw restaurant of woonkamer binnen enkele dagen ook plastic vrij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *